Hoe het werkt

CLUEBEDO is een spiksplinternieuw moordmysterie waarin je samen met jouw detectiveteam op zoek gaat naar de dader, het wapen en de moordlocatie.

De Hoofdcommissaris heeft een lijst met verdachten en mogelijke wapens en moordlocaties samengesteld. Door als detectiveteam alle puzzels op te lossen, kunnen jullie deze moordzaak ontrafelen en het mysterie van de vermoorde Baron achterhalen!

Real life event
“Een deugdelijk detectiveteam voert zowel deskresearch als fieldresearch uit”, aldus de Hoofdcommissaris. Dit houdt in dat de meeste puzzels vanuit jullie eigen hoofdkwartier op te lossen zijn. Echter, enkele opdrachten zijn gekoppeld aan openbare dorpslocaties, waardoor je soms daadwerkelijk op pad dient te gaan door Beek en Donk om tot de juiste oplossingen te komen.

Cluebedo Crimekit
Voorafgaand aan het evenement ontvangt ieder detectiveteam de Cluebedo Crimekit. Deze Crimekit is een fysiek politiedossier met uitgebreide informatie over de verdachten, de mogelijke wapens en de eventuele moordlocaties. Maar niet te vergeten ook diverse puzzels en opdrachten. Zo kunnen jullie 29 mei 2021 goed van start bij het oplossen van dit moordmysterie!

Verzeker je van deelname
De Hoofdcommissaris doet een oproep aan alle inwoners om bij te dragen aan het oplossen van dit moordmysterie. Verzamel je detectiveteam (max. 4 personen) en schrijf jullie team in om verzekerd te zijn van deelname aan dit moordmysterie! De kosten per team bedragen €20,-. Na inschrijving neemt de organisatie contact op met de teamcaptain.

Update: Inschrijven is niet meer mogelijk. Cluebedo is volledig volgeboekt!

CLUEBEDO is een fictief moordspel. Alle betrokkenen hebben vooraf goedkeuring gegeven.